top of page
Osensjøen 4.jpg
Kajakkurs

Introduksjonskurs kajakk

Neste kurs kommer i flere ettermiddager i juni 

Kajakkurs for deg som ønsker en introduksjon til kajakk og utstyr. Vi gjennomgår enkle og praktiske øvelser som gir grunnlag for videre opplæring i padling.  Kursene holder jeg ved Fiskerhytta utenfor Hamar. Send meg epost på frifant@gmail.com hvis du ønsker å bli varslet når neste kurs settes opp. 

kurs Osensjøen

5 plasser pr. kurs. 

Les mer

Utvidet introduksjonskurs (våttkort) Sjusjøen

8 timer. Neste kurs juni 

Kurs i kajakkpadling for deg som har padlet litt fra før, men som ønsker grunnleggende undervisning i  kajakk og utstyr. Vi gjennomgår enkle praktiske øvelser som gir grunnlag for videre opplæring i padling. Samt demonstrasjon og øving på teknikk for å redde seg selv og turkamerat hvis kajakken velter. Trygg padling er hovedmålet med kurset. Kursinnholdet er et utvidet introduksjonskurs og gir våttkort med oblat "introduksjonskurs". Send meg epost på frifant@gmail.com hvis du ønsker å bli varslet når neste kurs settes opp.

Ole Martin kajakk.jpg

5 plasser pr. kurs. 

Les mer

Grunnkurs kajakk  - to dagers kurs ved Sjusjøen,  Hamar og Osensjøen. Neste kurs 10.-11. juni og  24.-25. juni 

Det beste nybegynnerkurset. Et kurs for deg som er nybegynner, og ønsker god tid til å øve på teknikk, og få utviklet padle-motorikken. Vi  bruker mye tid på egensikkerhet og hvordan redde deg selv og turkamerat ved velt

Kurset går over to dager,

8 timer pr. dag.  Kursene holdes ved Fiskerhytta utenfor Hamar og ved Skogskola ved Osensjøen. Fullført kurs gir våttkort med oblat "grunnkurs". Send meg epost på frifant@gmail.com hvis du ønsker å bli varslet når neste kurs settes opp.

Ole Martin kajakk.jpg

5 plasser pr. kurs. 

Les mer

Kajakkurs sommeren 2023

Grunnkurs ved Fiskerhytta Hamar

5 ledige plasser

Grunnkurs ved Fiskerhytta Hamar

5 ledige plasser

bottom of page