top of page
Kajakk adventures

Kajakk Adventures

Kajakk Adventures ble startet i 2021 med et ønske om å bidra til å skape minner fra kajakkpadling som vil vare livet ut. Hos oss møtes deltakere med alle typer bakgrunn for å få meningsfulle erfaringer. Med over 30-års erfaring fra kajakken, vet vi hva som skal til for å få fine opplevelser ute i naturen. Gjerne steder du ellers ikke kan se. Det er en glede å se lekne deltakere tørre å sette seg i kajakken for første gang, og oppleve mestringen et kajakkurs gir. I voksen alder tørre gjøre noe man ikke kan er utviklende, og man vokser både egne og andres øyne. Det blir aldri feil å lage rom for smil og moro.

 

Målet er å skape en lyst til å lære og utforske fra kajakken, og at deltakerne på våre kurs og turer drar hjem litt rikere på erfaring og opplevelse, og ikke minst inspirert til å bruke kajakken enda mer. Er du klar for action. Bli med på kurs eller turer og lag ditt eget eventyr.

Trykk på fanene på toppen av siden. Der kan du se hva du kan være med på.

Kontakt

Kontakt

Takk for innsendingen din!

Kajakk adventures

Tilbakemeldinger fra deltagere på kurs og turer:

"Takk for et nyttig og supert kurs i helga. Bra opplegg!  Vi sitter igjen med bare gode opplevelser, og gleder oss til å ferdes på ukjent grunn."

Linda

"Fint å få samarbeide med deg, Ole Martin! Trygg og lun og med glimt i øyet la du til rette for mestringsopplevelser på vannet. Kjempegøy var det!"

Elin

"Tusen takk for en strålene og hyggelig kursdag! Jeg synes jeg fikk veldig mye ut av det, og vil føle meg langt mer klar for å legge ut på kajakktur."

Hilde

 

"Anbefales på det sterkeste."

Marianne

 

"Jeg setter pris på hvordan du har dratt oss gjennom de grunnleggende ferdighetene, og åpnet mine øyne for en ny og svært spennende aktivitet."

Eivind

 

"Takk igjen for et fantastisk kurs! 100 % topp karakter til deg for måten du legger opp kurset og spesielt motiveringen, støtten, forståelsen og ditt blide og rolige "åsyn" og det gode humøret."

Reneé

 

"Tusen takk for en strålende tur og for at du var så støttende og hyggelig med jentene mine. De digget deg!"

Ronny

 

"Seks dagers padleeventyr med over 100 km padling nærmer seg slutten her i Hellas. Fantastisk vær, fantastiske folk, fantastiske guider og verdens beste turleder."

Unn Alma

 

 

"Ole Martin var en super guide for oss."

Annicken

 

"Ole Martin er også bevisst på å ta vare på naturen. Vi spiste kjøtt, men også vegansk. Vi praktiserte sporløs ferdsel - ikke fordi vi måtte, men fordi vi ville. Leirplassene var alltid finere og renere da vi dro enn da vi kom. Jeg la merke til at han også plukket opp plastkorker eller andre spor etter mennesker, og det ble etter hvert helt naturlig å gjøre det samme."

Øyvind

Bildegalleri

Bildegalleri

bottom of page