top of page
Øy til øy dag 3
Påmelding turer

Påmelding turer

Takk for din registrering.

Påmelding kurs

Påmelding kurs

Takk for din registrering.

Tilbakemeldinger fra deltagere på kurs og turer:

"Takk for et nyttig og supert kurs i helga. Bra opplegg!  Vi sitter igjen med bare gode opplevelser, og gleder oss til å ferdes på ukjent grunn."

Linda

"Fint å få samarbeide med deg, Ole Martin! Trygg og lun og med glimt i øyet la du til rette for mestringsopplevelser på vannet. Kjempegøy var det!"

Elin

"Tusen takk for en strålene og hyggelig kursdag! Jeg synes jeg fikk veldig mye ut av det, og vil føle meg langt mer klar for å legge ut på kajakktur."

Hilde

 

"Anbefales på det sterkeste."

Marianne

 

"Jeg setter pris på hvordan du har dratt oss gjennom de grunnleggende ferdighetene, og åpnet mine øyne for en ny og svært spennende aktivitet."

Eivind

 

"Takk igjen for et fantastisk kurs! 100 % topp karakter til deg for måten du legger opp kurset og spesielt motiveringen, støtten, forståelsen og ditt blide og rolige "åsyn" og det gode humøret."

Reneé

 

"Tusen takk for en strålende tur og for at du var så støttende og hyggelig med jentene mine. De digget deg!"

Ronny

 

"Seks dagers padleeventyr med over 100 km padling nærmer seg slutten her i Hellas. Fantastisk vær, fantastiske folk, fantastiske guider og verdens beste turleder."

Unn Alma

 

 

"Ole Martin var en super guide for oss."

Annicken

 

"Ole Martin er også bevisst på å ta vare på naturen. Vi spiste kjøtt, men også vegansk. Vi praktiserte sporløs ferdsel - ikke fordi vi måtte, men fordi vi ville. Leirplassene var alltid finere og renere da vi dro enn da vi kom. Jeg la merke til at han også plukket opp plastkorker eller andre spor etter mennesker, og det ble etter hvert helt naturlig å gjøre det samme."

Øyvind

bottom of page