top of page

Hellas Expedition West Coast Messenia 2022

Oppdatert: 20. okt. 2022

Hellas. Expedition West Coast Messenia 2022 er over. 14 kajakkpadlere har padlet nesten 100 kilometer på 7 padledager. Trygghet, vennlighet og profesjonalitet bidro til at dette ble en uforglemmelig flott reise.


Fint på havet. Klart vann gjorde det spennende å gli over havbunnen

Blått i blått. Fra de blå greske bølgene har vi sett gamle festningsmurer


Voidokilia beach. Vi har gjort strandhogg på den fantastiske omegaformede Voidokilia beach. Nydelig badevann, og en flott liten tur på toppen opp til festningen.

Teltlivet kan være vakkert. Fra teltåpningen har vi sett opp på en nattesvart himmel fylt med de vakreste stjerneformasjoner.

Skilpadderede. Soloppgangen sør for Koroni. Skilpadderedene var godt merket. Snart skulle flere hundrede skilpaddeunger strømme ned mot vannet

Koroni. Siste bilde på vannet av en flott gjeng.

Grillgutta. Giorgios og Giorgios "in action" Nyfanget sjøabbor gjør seg kjent med grillen. Padlere med god matlyst har noe godt i vente.

My home is my castle. I et lite telt på stranden, mens små bølger klukker noen meter unna ga gode soveforhold.


Grottebål Marathi Beach. Det ble riktig så lunt og koselig da vi fyrte opp bålet inne i grotten nede ved vannet. Bambus var ny vedtype for de fleste av oss. Det ble en uforglemmelig kveld. Når gutta disket opp med grillet sjøabbor til lyset fra bålet, da var det lett å smile litt ekstra

Velvære. Treningsstudioet var på stranden. Jette ledet bøy og tøy for godt bruke padlemuskler med "mindful movements" om morgenen.

Gøy. Vi får ikke bølgene blåere enn i Hellas. Jette og Giorgios surfer i medvinden.

De fleste av oss flyttet grenser for hva vi trodde vi kunne håndtere fra kajakken. Nå reiser vi hjem med godt brukte padlearmer. Takk for alle smil, for topp innsats og for at det ble fine dager fylt med godt kameratskap. Stor takk til Fotis Kontargiris, Trifonas Douvris, Giorgos Politis og Giorgos Kontargiris i Explore Messinia for fantastisk vennlighet og service. Vi kommer tilbake.


Kart. Marathopoli. Her startet vi, ved bredden av det Joniske hav. Athen langt til høyre.


Padleruta. Fra Marathpoli, via Menthoni til Korini. Tre netter i telt, 5 netter på hotell

40 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page