top of page
Kalamata1.jpg

Vi høster oliven

I november, når olivenlundene bugner av modne Kalamata-oliven, er vi der.

20221203_081712806_iOS.heic

Dato: 12.-19. november (kan endres)

Pris: 19.400,- (Kan endres)

Vi tror det er unikt, at du kan være med en familie på den tradisjonelle oliveninnhøstingen, og få ta del i denne viktige kulturopplevelsen. 

Vi er med og hjelper til med å få olivenene ned fra trærne og opp i sekker. Etter lunsj dag to, tar vi turen til olivenpressen, og ser hvordan flere hundre kilo oliven blir til den fineste olivenolje. 

Tilbake får vi gode smil, hyggelige kommentarer på gresk og engelsk, og et veldig hyggelig fellesskap. I tillegg fem liter av den beste olivenoljen du kan tenke deg, klassifisert som "Extra virgin olive oil".  Som et godt tilskudd til egen husholdning hjemme i Norge. Du vil lære hva som kjennetegner god olje til din egen matlaging. 

De øvrige dagene skal vi kose oss med en fantastisk tur med sykkel på fine fjellveger uten trafikk, vi skal gå Ridomo gorge. En dag skal vi padle utenfor Kardamyli,  og vi skal bade i rent hav rett utenfor hotellet. 

Feiring.jpg

Dette er inkludert

  • Profesjonelle engelsktalende guider

  • Norsk reiseleder som kjenner guider og lokale forhold

  • To dager oliveninnhøsting

  • Leie av off-road sykler og fjelltur på 1800 meters høyde

  • Fottur i Ridomo Gorge

  • Fem liter extra virgin olivenolje fra selvplukket oliven

  • Transport tur-retur Athen flyplass og all annen transport

  • 7 netter på hotell

  • En rekke måltider spesifisert under dag for dag plan

Ikke inkludert

  • Flyreise

  • Drikke til middag

Praktisk informasjon

  • Det er 4G dekning der vi skal være. 

  • Telefonen kan lades med samme kontakt som i Norge

  • Depositum kr. 8.000,- ved påmelding. Resten tre uker før avreise.

  • Reisen forutsetter egen reiseforsikring.

  • Du kan gjerne utvide oppholdet i Hellas før eller etter turen. 

  • Ta gjerne kontakt for mer info eller påmelding.

  • Regler for avbestilling får du før påmelding. 

Food (3).jpg
bottom of page